Privacybeleid

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met de privacy- en cookiebeleid van 2ekeus B.V.

1. Contactgegevens
2ekeus B.V.
Adres Mercuriusweg 15a
Postcode/Plaats 3771 NC Barneveld

Tel. +31 (0) 342-443086
E-mail info@2ekeus.nl

2. Bescherming persoonsgegevens
2ekeus B.V. neemt de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Persoonsgegevens zullen daarom niet aan derden verkocht of verstrekt worden. Gegevens zullen enkel verwerkt worden voor het doel waarvoor ze benodigd zijn en in overeenstemming met de Algemene Verordering Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

3. Gegevens van bezoekers
Wanneer de klant zich ingeschreven heeft voor de e-mailnieuwsbrief, een offerte- of  contactformulier heeft ingevuld, zal aan de klant gevraagd worden om enkele gegevens in te vullen. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

Naam
Adres
Postcode / Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres
IP-adres

4. Met welk doel worden de persoonsgegevens van bezoekers bewaard
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Het e-mailadres wordt gebruikt voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven wanneer de bezoeker zichzelf daarvoor actief heeft aangemeld of toestemming heeft gegeven middels het aanvinken van de opt-in mogelijkheid op formulieren. 2ekeus B.V. slaat deze gegevens op in Mailchimp. Wanneer de bezoeker zich heeft ingeschreven voor de e-mailnieuwsbrief en geen e-mail meer wenst te ontvangen, kan de bezoeker te allen tijde zich weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met 2ekeus B.V. op te nemen. Het e-mailadres zal meteen uit het bestand verwijderd worden en zal niet worden bewaard.

Naam, e-mailadres, adres, postcode, plaats en telefoonnummer die ingezonden worden via een offerte- of contactformulier worden gebruikt om een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op de contactaanvraag. Persoonsgegevens die via de contactformulieren binnengekomen zijn worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt.

5. Cookiebeleid
Het ip-adres van de bezoeker wordt bij het accepteren van het Cookiebeleid opgeslagen voor het weergeven van statistische gegevens in Google Analytics, commerciële advertenties via Google Adwords en Facebook. Meer informatie over het Cookiebeleid vindt u hier.

6. Gegevens van klanten
2ekeus B.V. kan de gegevens die door de klant verstrekt worden voor de volgende doeleinden gebruiken:
6a. Het verwerken van de order.
6b. Het sturen van één of meerdere mails die betrekking hebben op het bestelde.
6c. Het (incidenteel) onder de aandacht brengen van een product, tip, handigheid etcetera, waarvan 2ekeus B.V. denkt dat het kan bijdragen tot een meer succesvolle website voor de klant.
6d. Het gebruiken van een toepassingsfoto van een klant voor onze communicatie-uitingen zoals social media. Dit doen we alleen met expliciete toestemming van de klant.

7. Gegevens voor het verwerken van de order
Voor- en achternaam: om de order te leveren aan de juiste persoon.
Adres, postcode, woonplaats en land: voor correcte levering van de order.
Telefoonnummer: voor het verstrekken van informatie op het laatste moment over de order, facturatie en/of levering.
E-mailadres: bij elke order ontvangt de klant van 2ekeus B.V. een bevestiging, informatie over de status van de order en een factuur per e-mail.
IP-adres: Het ip-adres van de klant wordt opgeslagen bij het plaatsen van de order om misbruik bij betaling te herkennen.

8. Gegevens verstrekken aan derden
Gegevens die door de klant aan 2ekeus B.V. zijn verstrekt zullen nooit aan derden worden doorgegeven. Er zijn echter twee uitzonderingen op deze regel:
8a. Wanneer er een gerechtelijk bevel is uitgevaardigd om gegevens te verstrekken.
8b. Bij de registratie van een domeinnaam moeten bepaalde gegevens worden doorgegeven aan de betreffende registrerende instantie. Voorbeelden van zo’n registrerende instantie zijn onder meer (maar niet beperkt tot): SIDN (voor .nl-domeinnamen), RealTimeRegistrer ( RTR ), EURid (voor .eu-domeinnamen) en DNS.be (voor .be-domeinnamen).

9. Rechten
9a. Recht op inzage van klantgegevens
De klant heeft te allen tijde het recht en de mogelijkheid om de verstrekte gegevens in te zien. 2ekeus B.V. kan de klant in een dergelijk geval vragen om de wijziging op een door 2ekeus B.V. voorgeschreven wijze door te geven en in sommige gevallen kan legitimatie worden verlangd.

9b. Recht op aanpassing van klantgegevens
De klant heeft te allen tijde het recht en de mogelijkheid om de verstrekte gegevens te wijzigen. 2ekeus B.V. kan de klant in een dergelijk geval vragen om de wijziging op een door 2ekeus B.V. voorgeschreven wijze door te geven en in sommige gevallen kan legitimatie worden verlangd.

9c. Recht op intrekken van klantgegevens
De klant heeft te allen tijde het recht en de mogelijkheid om de verstrekte persoonsgegevens te beperken voor verwerking of te wissen. Ook heeft de klant het recht en de mogelijkheid om het overdraagbaar maken van persoonsgegevens. 2ekeus B.V. kan de klant in een dergelijk geval vragen om de wijziging op een door 2ekeus B.V. voorgeschreven wijze door te geven en in sommige gevallen kan legitimatie worden verlangd. 2ekeus B.V. zal het verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Verzoeken kunnen per e-mail aan ons gezonden via info@2ekeus.nl

10. Bewaartermijn
2ekeus B.V. bewaart de gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. De gegevens in het boekhoud- en CRMsysteem worden tenminste 7 jaar bewaard, onder andere om aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door 2ekeus B.V. verwijderd. De bovenstaande termijn geldt, mits er voor 2ekeus B.V. verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

11. Beveiliging
Persoonsgegevens die worden opgeslagen in het e-mailsysteem gaan via de servers van Mailchimp. De servers van Mailchimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Persoonsgegevens van e-mailabonnee’s kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van Mailchimp vindt u hier.

De gegevens die de klant aan 2ekeus B.V. verstrekt, worden in een beveiligde omgeving opgeslagen. 2ekeus B.V. heeft passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die 2ekeus B.V. verwerken.

12. Wijzigingen
2ekeus B.V. behoudt zich te allen tijde het recht het privacybeleid te wijzigen.

Beoordelingen van onze klanten

Cijfer gebaseerd op ervaringen van klanten in Nederland en Duitsland gedeeld via de onafhankelijke website Klantenvertellen.nl.

9.2

Doen wat ze afspreken

Goed geregeld
- Den Haag - 28 november 2022

Geweldig, personeel en produkten en service

Bij het afhalen goed geholpen door vrouw van expeditie, bedrijf mag trots zijn op zulke medewerkers
- Übereisenbach - 28 november 2022

snel en netjes geholpen

Besteld, stond nog niet klaar (was wel afgesproken) maar binnen 10 min was alles geregeld!
- hulst - 17 november 2022

Snel, behulpzaam en klantvriendelijk

Snelle dienstverlening, denken met je mee en uitermate klantgericht
- Baarn - 14 november 2022

Komt zijn afspraken na

Proficiat jullie zijn een bedrijf die kwaliteits platen verkoopt aan zeer interessante prijs En bezorging op een korte termijn door zeer [...]
- Ronse - 9 november 2022

geht nicht besser !

Besten Dank für die super Abwicklung, auch der netten Hilfe beim Einladen der Platten, die inzwischen zu Hause angekommen sind. Tolle [...]
- Fröndenberg - 4 november 2022

Fijn contact

Mijn vragen zijn snel en correct beantwoord. Er is de moeite genomen om mijn vragen vriendelijk te beantwoorden met een [...]
- Oostzaan - 20 oktober 2022

Wordt meegedacht

Wij hebben al div. keren bij dit bedrijf besteld. Wordt netjes op de hoogte gehouden van de levering. Ook is [...]

Reactie van het bedrijf

Beste Cora, Bedankt voor je review, wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Mvg, Het team van 2eKeus.nl

- Sliedrecht - 7 april 2022

Niets op aan te merken!

Voor de tweede keer een order geplaatst bij 2e keus.nl. Beide keren precies volgens afspraak geleverd en al twee keer moeten [...]
- Brunssum/Colijnsplaat - 27 september 2021

prima afhandeling snel en correct

prima afhandeling snel en correct bij afhalen
- Zaandam - 27 oktober 2020

Advies nodig?

Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste HPL- of isolatieplaat. Neem contact met ons op voor advies op maat.