Daarom kiezen voor 2ekeus:

Deskundig advies
Scherpe prijzen
Groot assortiment
Europese A-kwaliteit
Zaagservice
Snelle levering
Afhaalmagazijn
Binnen- en buitenkwaliteit HPL

HPL Project

Circulair bouwen – Zorgcomplex Terborg

Circulair bouwen – dat is waarom de architect van zorgcomplex De Herbergier koos voor 2ekeus HPL-platen. De volledige gevel van het nieuwe tehuis in Terborg is voorzien van B-keus materiaal. Met een prachtig resultaat!

Waarom is B-keus circulair?
B-keus HPL-platen zijn bij de productie afgekeurd voor een A-label, vanwege kleine afwijkingen. Die afwijkingen zijn zo klein, dat je meestal niet eens kunt zien. Toch mag dit materiaal niet als A-keus worden verkocht, waardoor de platen soms zomaar worden weggegooid. Zonde! Door B-keus HPL-platen toch te gebruiken, wordt de verspilling van goed materiaal voorkomen. En in het resultaat maakt het echt geen verschil. Kijk maar eens naar de foto’s en video’s bij dit project, dan zie je het zelf.

Zaagwerk
Voor dit project zijn de HPL-platen verzaagd naar de juiste afmeting. Ook dit regelt 2ekeus.nl. Zo konden de bouwprofessionals direct starten met de bevestiging en hoefden ze de platen niet zelf te zagen. De volgende HPL-platen zijn toegepast bij dit project:

Wit met een dikte van 6 mm en Middengrijs, eveneens 6 mm dik.

 

omslagfoto project terborg video

Download nu de 2ekeus.nl folder

De nieuwe 2ekeus folder is nu beschikbaar. In deze gloednieuwe folder lichten we alle voordelen van onze HPL- en isolatieplaten toe, en vind je informatie zoals beschikbare HPL kleuren. 

Meer nieuws...