Daarom kiezen voor 2ekeus:

Deskundig advies
Scherpe prijzen
Groot assortiment
Europese A-kwaliteit
Zaagservice
Snelle levering
Afhaalmagazijn
Binnen- en buitenkwaliteit HPL

HPL Project

HPL boeiboorden in nieuwbouwhuis

2ekeus platen toegepast als HPL boeiboorden en dakkapel afwerking

Officieel is het B-keus, maar de HPL-platen van 2eKeus.nl zijn vaak nauwelijks van A-keus platen te onderscheiden. Ze worden zelfs gebruikt voor boeiboorden en gevelbekleding bij nieuwbouwhuizen. Dit project in het Duitse Baden-Württemberg is daar een mooi voorbeeld van.

De boeiboorden en de dakkapel van het nieuwgebouwde huis zijn bekleed met HPL-platen van 8 mm dikte. De kleur (antraciet, RAL 7016 bij benadering) sluit perfect aan op de kleur van de kozijnen. De platen die we leverden bij dit project hadden een afmeting van 1300×2800 mm per stuk. Onze HPL-platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen, geschikt voor de meest uiteenlopende bouwprojecten.

Boeidelen en gevelbekleding van HPL

HPL wordt vaak toegepast voor het bouwen van onderhoudsvrije boeiboorden en gevels. Bij hout zijn periodieke onderhouds- en schilderbeurten noodzakelijk om de boeiboorden in goede conditie te houden. Bij HPL hoeft dat niet: je bevestigt de platen één keer en hebt er daarna geen omkijken meer naar. Ideaal voor dakkapellen en hoge boeiboorden, zoals bij het huis in Baden-Württemberg.

Meer weten over het monteren en onderhouden van HPL platen? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen.

Aantrekkelijke prijs

Het allergrootste voordeel van 2eKeus platen is natuurlijk de prijs. Om complete gevels en dakkapellen te bekleden, zijn flink wat vierkante meters HPL nodig. En dan kan de prijs behoorlijk oplopen. HPL-platen van 2eKeus.nl zijn een stuk goedkoper, zonder dat het opvalt. Hoe dat kan, lees je hier.

De slimste keus is 2eKeus! 

omslagfoto badem

Download nu de 2ekeus.nl folder

De nieuwe 2ekeus folder is nu beschikbaar. In deze gloednieuwe folder lichten we alle voordelen van onze HPL- en isolatieplaten toe, en vind je informatie zoals beschikbare HPL kleuren. 

Meer nieuws...