Daarom kiezen voor 2ekeus:

Deskundig advies
Scherpe prijzen
Groot assortiment
Europese A-kwaliteit
Zaagservice
Snelle levering
Afhaalmagazijn
Binnen- en buitenkwaliteit HPL

HPL Project

HPL gevelbekleding in Düren, Duitsland

HPL gevelbekleding is duurzaam, onderhoudsarm en ziet er strak uit. Dat wist ook onze Duitse klant, die 2ekeus HPL-platen toepaste voor de bekleding van zijn volledige gevel.  Met een fraai resultaat, voor een aantrekkelijke prijs.

HPL gevelbekleding in antraciet en lichtgrijs

Bij dit project zijn de volgende platen toegepast:

Ons wisselende assortiment biedt ruimte keuze uit verschillende kleuren, diktes en afmetingen hoogwaardige HPL-platen. Bij de kleuren staat een RAL-kleur bij benadering vermeld. Zo lijkt de lichtgrijze plaat sterk op RAL-kleur 7040; antraciet benadert RAL 7016 het meest.

Waarom HPL gevelbekleding van 2ekeus?

Een gevel bekleden – het is een tijdrovende klus, die je liever niet te vaak uit voert. Daarom kiezen mensen steeds vaker voor een materiaal dat zeer lang mee gaat, zoals kunststof. Gevelbekleding van HPL  is ontwikkeld voor buitentoepassingen en is bestand tegen UV- en weersinvloeden. Het sterke materiaal wordt, in tegenstelling tot hout, niet aangetast door vocht, schimmel of houtrot. Bovendien hoeft HPL nooit overgeschilderd te worden en behoudt het zeer lange tijd zijn kleurechtheid.

HPL is echter geen goedkoop materiaal. Zeker als het gaat om grote oppervlakken, zoals bij dit project, kunnen de kosten flink oplopen. Met HPL gevelbekleding van 2ekeus kun je flink besparen op de aankoopkosten van je materiaal. Wij bieden “B-keus” HPL platen aan, waar in de praktijk vrijwel nooit afwijkingen aan te zien zijn. Toch kunnen we deze platen voor veel minder geld aan je leveren. Zo kun je HPL gevelbekleding toepassen, zonder de hoofdprijs te betalen.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Kijk dan eens hier.  

2ekeus bergstreiser 2.png

Download nu de 2ekeus.nl folder

De nieuwe 2ekeus folder is nu beschikbaar. In deze gloednieuwe folder lichten we alle voordelen van onze HPL- en isolatieplaten toe, en vind je informatie zoals beschikbare HPL kleuren. 

Meer nieuws...