Daarom kiezen voor 2ekeus:

Deskundig advies
Scherpe prijzen
Groot assortiment
Europese A-kwaliteit
Zaagservice
Snelle levering
Afhaalmagazijn
Binnen- en buitenkwaliteit HPL

HPL Project

Gevelbekleding van HPL voor wasstraat

Gevelbekleding van HPL heeft veel voordelen. Het is makkelijk in onderhoud, gaat lang mee en je kunt de gevel eenvoudig reinigen. Ook is HPL makkelijk te plaatsen, waardoor een renovatieproject lekker snel verloopt. Dat gevelbekleding van HPL erg praktisch is, heeft ook een Duitse wasstraatondernemer ervaren. Hij gebruikte 2ekeus HPL platen voor de bekleding van zijn wasgelegenheid.

Toegepast bij dit project: HPL middengrijs 8mm

Gevelbekleding van HPL voor buiten

2ekeus heeft verschillende soorten HPL in het assortiment: HPL voor binnen en HPL voor buiten. Tijdens het bestelproces kies je welke kwaliteit je nodig hebt. Bij dit project zijn vanzelfsprekend HPL platen van buitenkwaliteit toegepast. De kleur middengrijs benadert de RAL-kleur 7037. De plaat heeft een zwarte kern en is aan allebei de kanten gekleurd.

Grijze HPL platen toepassen

HPL is een veelzijdige materiaalsoort, die voor allerlei klussen toegepast kan worden. Vooral voor toepassingen waarbij behoefte is aan een sterk en glad product is HPL ideaal. We zien in de praktijk vaak dat de platen worden gebruikt als gevelbekleding van HPL, maar ook voor dakranden, dakgoten, boeiboorden en dakkapellen. Zelfs in huis is HPL erg handig: denk bijvoorbeeld aan makkelijk te reinigen douchewanden en scheidingswanden. Ook voor tuinschuttingen, reclameborden en garageboxen wordt HPL regelmatig gebruikt. De mogelijkheden zijn legio!

HPL grijs toegepast op gevel wasgelegenheid

Download nu de 2ekeus.nl folder

De nieuwe 2ekeus folder is nu beschikbaar. In deze gloednieuwe folder lichten we alle voordelen van onze HPL- en isolatieplaten toe, en vind je informatie zoals beschikbare HPL kleuren. 

Meer nieuws...